Με τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής του δήμου Ηρακλείου ο επικεφαλής της «Κοινωνικής Αφύπνισης»

    Στο πλαίσιο υλοποίησης δράσεων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, περί σημαντικών κοινωνικών φαινομένων και ζητημάτων, της εθελοντικής κοινωνικής επιστημονικής ομάδας «Κοινωνική Αφύπνιση», πραγματοποιήθηκε συνάντηση συνεργασίας μεταξύ του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής του δήμου Ηρακλείου κο Γιώργου Τσαγκαράκη και του Επικεφαλής της «Κοινωνικής Αφύπνισης» και Κοινωνικού Λειτουργού κου Γεωργίου Σαριδάκη.

  Η συνάντηση εξελίχθηκε σε, ιδιαιτέρως, θερμό κλίμα και συζητήθηκαν θέματα συνεργασίας και υποστήριξης σε θέματα που άπτονται του κοινωνικού ενδιαφέροντος.

   Μάλιστα, μετά από πρόταση της «Κοινωνικής Αφύπνισης» η οποία και έγινε, εγκαρδίως, αποδεκτή στο αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται να ξεκινήσουν δράσεις και παρεμβάσεις που αφορούν την Τρίτη Ηλικία με σημείο αναφοράς τα ΚΕΚΟΙΦ/ΑΠΗ που υπάγονται στην εν λόγω αντιδημαρχία.

   Η σχεδιαζόμενη καμπάνια φέρει τον τίτλο «Τρίτη ηλικία: Οι άνθρωποι μας» και σκοπεύει να αναδείξει θέματα αλληλεγγύης, υποστήριξης και προστασίας των ηλικιωμένων μέσα από ενημερώσεις και εισηγήσεις ειδικών επιστημόνων της ιατρικής, των κοινωνικών επιστημών και εκπροσώπων της τοπικής Εκκλησίας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί